Kako naručiti proizvod

Proces naručivanja na webshopu VT Commerce u principu je vrlo jednostavan. Na naslovnoj stranici dočekat će Vas ponude iz raznih akcija na naše artikle, brzi pregled na dio proizvoda u našoj ponudi kao i brzi pregled na neke najnovije proizvode.
U izborniku na vrhu stranice možete odabrati željenu kategoriju proizvoda unutar koje ćete vidjeti sve dostupne artikle iz te kategorije.

Klikom na sliku artikla, naziv ili pak na dugme za naručivanje otvorit će vam se detaljan prikaz artikla. Tu možete vidjeti uvećanu sliku artikla, naziv artikla, kratki opis artikla, eventualni popust ukoliko je odabrani proizvod na akciji, te konačnu cijenu proizvoda. Ispod slike i cijene vidjet ćete detaljan opis i specifikacije svakog artikla.

Klikom na dugme "NARUČITE PROIZVOD" otvorit će vam se "pop-up" prozor u kojem je potrebno upisati Vaše ime, e-mail adresu, broj telefona i eventualno kratki upit o proizvodu koji želite naručiti. Klikom na dugme "Pošaljite upit" naručili ste proizvod, a netko od našeg osoblja iz prodaje će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku te izravno sa Vama dogovoriti detalje isporuke (način plaćanja, adresu isporuke, rok isporuke i slično).

NAPOMENA: Fotografije proizvoda nisu obvezujuće i predstavljaju približan izgled proizvoda.

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako bi na vrijeme bili obavješteni raznim promocijama, akcijama, ponudama...

Naši partneri

Panasonic

Hisense

Roth

Kontaktirajte nas

  • A. G. Matoša 3, 88320 Ljubuški
  • +387 39 832 600
  • +387 39 832 601
 x 
Košarica je prazna.